Vårt Land faksimile

Vårt land

I samarbeid med nisjeavisen Vårt Land har SUJO deltatt på et større undersøkende prosjekt om en omstridt pastor og hans tilknytning til utenlandske ambassadører og ultrakonservative. 

 

Vårt Land deltok i verkstedet Graveverksted for mindre redaksjoner. Her ble idéen knadd og prosjektet videreutviklet.

 

I etterkant av verkstedet var SUJOs reportasjeleder Kristine Holmelid veileder for prosjektet. Redaktør fra Vårt land var Elise Kruse. Journalistene var: Caroline T. Gilje og Morten Marius Larsen. 

Vårt Land faksimile

Elise Kruse om SUJO-samarbeidet

 

– Vi i Vårt Land har satt stor pris på samarbeidet med SUJO i forbindelse med graveverkstedet for små redaksjoner og arbeidet med det journalistiske prosjektet vårt i etterkant.

 

– Det har særlig vært lærerikt og ikke minst inspirerende å få den støtten vi har fått fra SUJOs medarbeidere. Det har vært med på å gi oss troa på at graving ikke er forbeholdt de store redaksjonene med egne graveavdelinger, men at også de små og mellomstore redaksjonene kan gjennomføre viktige graveprosjekter i en hektisk hverdag.

 

– Tipsene og triksene vi lærte under seminarene i starten og støtten vi har fått underveis i prosjektet har vært uvurderlig. Et samarbeid med SUJO anbefales på det varmeste.

 

Lesertall

Første hovedsak: 11.800, med en gjennomsnittlig lesetid på 03.52 minutter.

Oppfølger 1: 1.958

Oppfølger 2: 1.654

Oppfølger 3: 1.238

Andre hovedsak: 2.971

Oppfølger 1: 5.200