Dagen kartlegger kristen-Norge

Med støtte fra Fritt Ord og SUJO har avisen Dagen kartlagt kristen-Norge gjennom en stor spørreundersøkelse. Resultatene fra undersøkelsen ble presentert i en serie med artikler over flere uker.

 

Dagen har også hatt et samarbeid med TV 2. Saken til TV 2 kan du lese her.

 

SUJOs Kristine Holmelid var reportasjeleder for prosjektet.

 

– For et lite nettmagasin som Rus & Samfunn har det vært helt avgjørende å få inn den kompetansen som SUJO besitter, sier Simenstad.

 

Det ble også inngått et samarbeid med Kommunal Rapport om å lage artikkelserien. Det er allerede publisert flere artikler i papirutgaven til Kommunal Rapport og i Rus & Samfunn, og det vil komme flere saker utover i mars. Frilansjournalist Laila Borge ble knyttet til prosjektet helt fra starten. Hun mener medvirkningen fra SUJO har hatt stor betydning for arbeidet.

 

– SUJOs reportasjeleder har fulgt prosjektet tett og stilt mange kritiske spørsmål underveis. Det gir en betryggende kvalitetssikring av prosjektet. Jeg har også vært så heldig å få kontorplass hos SUJO på Media City mens jeg har jobbet med dette, så for meg har dette vært både sosialt og lærerikt, sier Borge.

 

Her kan du lese sakene.