Kvinnheringen: Folgefonnsenteret

Kvinnheringen, med journalist Karen Anna Kleppe og Trude Aarsand i spissen, mottok stipend og støtte for å gjøre et graveprosjekt på Folgefonnsenteret i Rosendal som har slitt med lave besøkstall. I løpet av prosjektet har Karen Anna Kleppe og Trude Aarsand måtte gjøre et omfattende innsynsarbeid hvor de gikk gjennom hundrevis av sakspapirer, e-poster og interne styredokumenter. 

SUJOs Per Christian Magnus og Kristine Holmelid var reportasjeledere for prosjektet.

 

Kvinnheringens redaktør under prosjektet var Thomas Bruvik.

 

Les sakene her

Thomas Bruvik om samarbeidet med SUJO

— For oss var det heilt avgjerande å ha Sujo med på laget. Utan dei hadde vi famla mykje meir i blinde, og kome med langt mindre spissa saker. Dei gjorde og at vi var heilt trygge på at alt i sakene var korrekt og etteretteleg. Vi kjem garantert til å spørja om hjelp igjen når vi skal trø i gang med neste prosjekt.